2019-06-11
ВЕГАН ПАНА КОТА - Начало

От известно време на нашата витрина липсва един типично летен продукт. Причината за това е че адаптирахме нашата рецепта за вегани. И се получи ВЕГАН ПАНА КОТА – здравословна алтернатива на познатият десерт. Продуктите, които съчетахме са агар агар, агаве, мляко от кашу и горски плодове.

Малко информация за по екзотичните съставките:

Агар-агарът спокойно може да бъде използван от вегетарианци, вегани или хора, които са на специална диета, защото се извлича от водорасли .Агар-агарът (А-A) е много полезен за здравето, защото е богат източник на олигоелементи, подобрява елиминирането на токсините и храносмилането. Японците много често слагат по една лъжичка А-А в сутрешия си чай.

Сиропът от агаве съдържа цял букетот витамини. В него се съдържат витамините E, K, A, В, D, както и много ценни за човешкото здраве минерали–желязо, магнезий, калций, калий фосфор, натрий, цинк, мед и селен.Сиропът от агаве съдържа също така смес от антиглюкозиди, които в организма се превръщат в захари.2019-06-11 (Прочетено 778 пъти.)


Ако намирате материала за полезен, можете да го споделите:

Facebook | Twitter | Google | Yahoo


 

 

Къде сме


E-mail бюлетин


Facebook


VitaFix

Пловдив
Ул. Райко Даскалов 67

VitaFix

Мол Пловдив
ул. Перущица 8
Запишете се ТУК, ако желаете да получавате
свежи новини, неустоими предложения
и полезна информация от нас...

Можете да прекратите абонамента си
по всяко време от ТУК.

Станете наш приятел във Facebook

 

VitaFix фреш бар Пловдив предлага Bubble Tea, свежи салати, сандвичи, сокове изцедени пред вас, здравословни десерти и други.


2017 © VitaFix. Всички права запазени. Уеб сайт от Идея Студио