2016-01-27
От няколко седмици на нашата витрината липсваше водата. Причината за това е, че внимателно подбирахме и съвместно с новият ни партньор  разработихме наша марка ЗЕОЛИТНА ВОДА.
ЩО Е ТО ЗЕОЛИТНА ВОДА?
Зеолитната вода VITAFIX  е структурно променена вода, носеща в себе си лечебните свойства на чудодейния минерал зеолит. Специалната зеолитна обработка на водата променя молекулната й решетка. Зеолитизацията на водата й придава специфичен мек вкус и лечебни свойства.
Повече иннформация за зеолит тук и тук.
VITAFIX  е единствената бутилирана зеолитна вода в България, предназначена за ежедневна употреба, включително от бебета и деца.
Зеолитната вода има силно пречистващо действие и помага на организма да регулира биохимичния си баланс, влияе благоприятно върху отделянето на токсините.
 Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство, помагащо на организма да се защити от свободните радикали. Зеолитната вода VITAFIX е силен антиоксидант. При редовната й употреба се сваля „мъртво тегло“, поради изхвърлянето на шлаките от организма.
Чудодейният зеолит извежда от организма нитрозамините – това са канцерогенните вещества, които се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол. Притежава адсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали: живак, кадмий, олово, цинк, хром.
Снижава риска от развитие на ракови клетки.
Приемането на вода със зеолит свързва и извежда амоняка от клетките. Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус. Вода VITAFIX е особено подходяща за по-бързото възстановяване на силите на организма на спортисти и хора с повишена физическа активност. Водата подпомага потентността и издръжливостта.
Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки. Помага при лечение на инфекции на пикочните пътища. Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Зеолитът е единственият минерал, който помага при обилно изпотяване, предизвикано от нервни проблеми.
Редовният и продължителен прием на зеолитна вода VITAFIX води до нормализиране на минералния обмен в организма и подобряване на биохимичните показатели на кръвта. Нормализира киселинно-алкалния баланс.
 
Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най-вече от лошо или неправилно хранене. Сред чудодейното действие на зеолитните води е и транспортирането на кръвната захар в клетките, без помощта на инсулин.
Зеолитната вода VITAFIX позволява на имунната система да функционира оптимално, чрез премахването на токсини, вируси, дрожди, бактерии и гъбички, които могат да потиснат имунната функция и производството на хормони. Укрепва устойчивостта на организма към стреса. Зеолитната вода е полезна и при кожни проблеми, акне, псориазис, ефикасно средство е срещу гъбички, ефективно се използва при рани, изгаряния, кожни и козметични проблеми, както и за премахване на и зъбната плака. Намалява симптомите на алергии. Улавя някои от алергените и антигени, които предизвикват алергии, мигрена, астма.
Зеолитната вода VITAFIX подобрява храносмилането и е ефективна при злоупотреба с алкохол и храни, помага за коригиране на наднорменото тегло. Стимулира перисталтиката на червата, като по този начин допринася за цялостното здраве. Поради основното свойство на зеолита да бъде молекулно сито, зеолитната вода е ефикасна и в борбата с целулита.
Съчетава се добре с всички лекарствени средства. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.
 
 

 2016-01-27 (Прочетено 2384 пъти.)


Ако намирате материала за полезен, можете да го споделите:

Facebook | Twitter | Google | Yahoo


 

 

Къде сме


E-mail бюлетин


Facebook


VitaFix

Пловдив
Ул. Райко Даскалов 67

VitaFix

Мол Пловдив
ул. Перущица 8
Запишете се ТУК, ако желаете да получавате
свежи новини, неустоими предложения
и полезна информация от нас...

Можете да прекратите абонамента си
по всяко време от ТУК.

Станете наш приятел във Facebook

 

VitaFix фреш бар Пловдив предлага Bubble Tea, свежи салати, сандвичи, сокове изцедени пред вас, здравословни десерти и други.


2022 © VitaFix. Всички права запазени. Уеб сайт от Идея Студио